Forrige måned Forrige dag Neste dag Neste måned
Etter år Etter måned Etter uke I dag Søk Hopp til spesifikk måned
SAMISK KIRKELIVSKONFERANSE
Fra Mandag 07 Juni 2021 -  10:00
Til Tirsdag 08 Juni 2021 - 16:30

Samisk kirkelivskonferanse arrangeres digitalt den 7. og 8. juni.

Årets tema er forsoning.

Nå er det klart for påmelding til årets Samisk kirkelivskonferanse 7. juni kl 10-14. Den er digital og er aktuell for alle med interesse for samisk kirkeliv. Det er uansett om man jobber i et område med mange samiske innbyggere, eller er usikker på om det er samer i sitt område. Rådsmedlemmer, frivillige i kirkene, kirkelig ansatte på alle nivåer og i kristne organisasjoner, politikere i og utenfor Sápmi (osv.) vil kunne ha utbytte av å delta.

Tema: Forsoning - Hvor er vi og hvor går veien videre?

Forsoning i samisk kontekst har vært belyst i ulike sammenhenger i Den norske kirke i mange år, ofte på et overordnet nivå. Arbeidet som pågår på sentralt nivå i samfunnet og i kirka er viktig. Sannhets- og forsoningskommisjonen er godt i gang og Samisk kirkeråd jobber med temaet. Mye kan gjøres på regionalt og lokalt nivå i kirkene - og mye er allerede i gang. 

Forsoningsarbeid i kirka skjer dypest sett hele tiden. I denne konferansen ønsker vi å utdype hva forsoningsarbeid i kirkene i samisk kontekst kan handle om. Dette gjelder både mellom majoritet og minoritet, innad i minoriteten og innad i majoriteten – vi er alle preget av fornorskningen.

Påmelding skjer via checkin (Fysisk påmelding gjelder de som bor i Tromsø og ønsker mulighet for å delta via Radisson Blu, hvis det ikke er for strenge restriksjoner.)

Alle som melder seg på får epost med informasjon om innlogging.

 

Samisk kirkelivskonferanse er arrangert av Samisk kirkeråd i samarbeid med de tre nordligste bispedømmerådene og VID Tromsø: Kirkelig utdanningssenter nord.

BLI MEDLEM

Ønsker du å søke medlemskap?

Meld deg inn her!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK