diakonheader

FERIE SOLGÅRDEN 2017

6. – 13. juni 2017 inviterer Den norske kirkes inkluderingsarbeid mennesker med utviklingshemning til Ferie og kirkefellesskap på Solgården i Spania. Fantastiske Solgården er vel kjent av mange. Vi deltar på alt det fine Solgården har å tilby, samtidig som vi inviterer til kirkefellesskap.

Vi har morgensamlinger med sang og dramatiseringer, vi bruker Olav Kristian Strømmes Minnekirke til gudstjenester, til allsang og konsert.Vi er sammen i storfellesskap, samtidig som alle får mulighet for å tilhøre en mindre gruppe. Tidligere har vi god erfaring med at tilrettelagte grupper har reist sammen til Solgården – og kommet glade tilbake.

Borg og Stavanger bispedømmer har i samarbeid med Kirkerådet lagt til rette for turenHer er en brosjyre om Solgården.. Påmelding sendes henholdsvis til Borg-, Stavanger eller Bjørgvin bispedømme innen 15. november 2016 – se informasjon på vedlagte påmeldingsskjema.

Her er en brosjyre om Solgården.

BLI MEDLEM

Ønsker du å søke medlemskap?

Meld deg inn her!

AKTUELLE LENKER

KNlogok stud logo

 unio logo

SPAREBANKEN SØR litenknif trygghet logo rgb liten 002

Nordea direct

POSTADRESSE


Rådhusgata 1-3, 0151 OSLO 

TELEFON


Tlf: (+47) 23 08 14 60

EPOST


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.