PÅSKERETREAT 2017 I TOSCANA

Britt Arnhild Wigum Lindland i Trondheim er medarrangør av et diakonalt retreat i den stille uke, fra 10. - 15. april, på Santa Maria a Ferrano, midt i hjertet av Toscana. I løpet av retreatet skal deltakerne vandre i Frans av Assisis fotspor, særlig knyttet til Solsangen, eller Skapningens lovsang, som den også kalles. Påmelding innen 15. februar.

Her er mer om opplegget.

Videre litt praktisk informasjon:

Santa Maria Ferrano er en gammel prestegård med tilhørende kirke. De eldste delene er fra 1100 tallet.
Det er enkel standard med felles dusj og toalett, og varierende størrelse på rommene. Gjestene bor vanligvis i dobbelrom, men det finnes også enkeltrom. Gi beskjed ved påmelding om du ønsker enkeltrom. Vi disponerer også et par rom i et hus i nabolaget som har en noe høyere standard. Alle får oppredd seng og håndklær
Gjestene på Santa Maria hjelper til med praktisk arbeid som rydding og oppvask. De som ønsker det, kan også få andre arbeidsoppgaver.

Santa Maria ligger ca 600 m.o.h., på grensen til en nasjonalpark med store skogsområder og flotte turstier. Ha med godt fottøy til vandringer i naturen. På grunn av høyden kan det bli ganske kjølig om kveldene og nettene på denne årstiden, og bygningene er gamle steinhus. Ta derfor med gode, varme klær og gjerne et sett varmt nattøy.

Deltageren kommer med buss fra Firenze og går av i landsbyen Diacceto. Der blir en hentet med bil, men det er også en fin opplevelse å gå på en stille landeveg de siste 4 km inn til Santa Maria. Bagasjen blir da kjørt.

Alle deltagerne vil få detaljert informasjon om reisen med buss fra Firenze sentrum og østover til Diacceto. Vi forsøker å få alle med på samme buss. Bussturen tar ca 1 time.
Oppgi ditt flynummer og/eller ankomsttid til Firenze, så vil vi gi deg den informasjonen du trenger for å komme deg trygt fram.

Betaling
Betaling for retreatet overføres til vår norske bankkonto: 3000 24 08887 Før på navn som betalingsinformasjon.

BLI MEDLEM

Ønsker du å søke medlemskap?

Meld deg inn her!

FØLG OSS PÅ FACEBOOK